Vereenvoudig administratieve taken

Dankzij Bookingplanner verdwijnen administratieve werkzaamheden en ga je uiterst efficiënt te werk qua facturatie, kamertoewijzing, … Alles kun je naadloos raadplegen op het overzichtelijke planboard.

Vlotte kamertoewijzing

Handmatig kamers toewijzen en boekingen aanpassen, is voorgoed verleden tijd want dankzij Bookingplanner doe je dit voortaan in een handomdraai.

  • Wijs je online boekingen snel en eenvoudig aan de juiste kamer toe. Dit kan handmatig of geautomatiseerd.
  • Pas het kamertype of de datum van aankomst-of vertrek eenvoudig aan, door simpelweg je boeking te verschuiven op het planboard.
  • Annulering ontvangen? Verwijder deze boeking in een mum van tijd en maak deze kamers snel terug boekbaar. Zo streef je naar een zo hoog mogelijke bezetting.

Een duidelijk overzicht op ieder moment

Bookingplanner biedt je de mogelijkheid om het overzicht van je boekingen te personaliseren en dit aan de hand van eigen labels.

  • Geef acties/bepaalde info een kleur naar wens zodat je meteen ziet wat er dient te gebeuren bv. bloemen op de kamer, huisdieren, extra hoofdkussen, …
  • Raadpleeg snel een detailoverzicht per boeking.
  • Rangschik je boekingen naar keuze: per kamertype, per verdiep, per gebouw, etc.

Koppel met je favoriete apps

In Bookingplanner zijn talrijke integraties mogelijk die niet alleen jouw leven, maar ook het verblijf van de gasten nog aangenamer maken.  

Start nu met Bookingplanner!

14 dagen gratis proberen - Geen credit card vereist