Eenvoudig betalingen verwerken in je hotel of B&B

In de hotelsector vraagt de verwerking van betalingen een hele reeks handmatige stappen voor elke boeking: het verifiëren en belasten van creditcards, het behandelen van restituties, fraude of terugvorderingen, enzovoort. Wat als je het betalingsproces kon automatiseren? Bookingplanner heeft de ideale hospitality-betaaloplossing voor jouw hotel, hostel, bed & breakfast of vakantiewoning!

Oplossing betalingen voor hotel en B&B
Meer directe boekingen dankzij online betalingen

Aanvaard online betalingen voor meer directe boekingen

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen een hotel, B&B of vakantiewoning via OTA's boeken is het gemakkelijke betalingsproces. Loop geen rechtstreekse boekingen mis en betaal minder commissie aan OTA's door verschillende online betaalopties aan te bieden op je hotelwebsite. Integreer je Booking Engine met een gerenommeerde betalingsprovider (PSP) en geef hotelgasten de mogelijkheid om veilig te betalen met hun gewenste betalingsmethode: creditcard, bankpas, PayPal, iDEAL...

Verlies geen geld door no-shows, annuleringen en fraude

Verlies je wel eens inkomsten wanneer hotelgasten niet komen opdagen of hun reservering op het laatste moment annuleren? Frustrerend, toch? Met onze betaaloplossingen via een betalingsprovider kan je met een gerust hart directe betalingen of creditcardgaranties accepteren wanneer gasten online reserveren in je hotel, B&B of vakantiehuis.

  • Automatische verificatie van creditcards en betalingsgegevens.
  • Geen risico op fouten, fraude, chargebacks of weigering van betaling.
  • Altijd zeker van je betalingen.
Geen geld verliezen door no-shows annuleringen en fraude
Eenvoudiger hotelmanagement met minder administratie

Eenvoudiger hotelmanagement met minder administratie

Het handmatig verwerken van creditcardgegevens, betalingen en terugbetalingen voor elke boeking kost veel tijd en moeite. Met de betalingsintegratie van Bookingplanner kan je dit proces automatiseren en je administratieve werklast verkleinen. Bespaar dagelijks tijd op je hotelmanagement, zodat je personeel zich kan richten op het optimaliseren van de gastervaring in je hotel, bed & breakfast of vakantieverblijf!

Snelle betaling, vlotte check-out

Laat gasten niet wachten in je hotel, B&B of vakantiewoning. Bookingplanners hotel PMS houdt openstaande saldi en betalingen bij, zodat je gasten in een oogwenk kan belasten. Koppel de hotelbetaalterminal van Mollie aan Bookingplanner voor een nog snellere check-out. Dankzij onze PSP-integratie kan je:

  • Laat gasten online betalen tijdens het boeken.
  • Eventuele bijkomende aankopen zoals extra's afrekenen bij het uitchecken.
  • Gasten veilige betaallinks sturen voor, tijdens of na hun verblijf.

Start nu met Bookingplanner!

14 dagen gratis proberen - Geen credit card vereist