Kom tegemoet aan steeds ongeduldiger wordende reizigers

Consumenten hebben alsmaar minder geduld, doordat ze zo gewend zijn geraakt aan de snelheid van moderne technologieën. Hetzelfde geldt voor reizigers die online een vakantie plannen. Ondervinden ze problemen bij het boeken van een kamer, dan zullen ze al gauw op zoek gaan naar makkelijkere alternatieven.

Zo kan het gebeuren dat een potentiële klant naar een gekende boekingssite overstapt, wat jou geld kost aan commissies, of zelfs bij een andere accommodatie boekt. Daarom is het bieden van een moeiteloos online boekings- en betaalproces zo belangrijk.  

Gebruik Bookingplanner in combinatie met een betaalprovider

Met Bookingplanner All-in-one kan je makkelijk inspelen op de groeiende verwachtingen van reizigers en voorkomen dat je potentiële klanten verliest. De Booking Engine die is inbegrepen in het pakket bezit alle eigenschappen die nodig zijn voor een snel en ongecompliceerd boekingsproces:  

  • Blendt perfect met je website.  
  • 100% mobielvriendelijk.
  • Opvallende "Boek nu" knoppen.
  • Intuïtief proces zonder overbodige stappen.
  • Fastbooker waarmee gasten heel vlug je beschikbaarheid kunnen nagaan.
  • Ratebox die het vergelijken van tarieven en voordelen extra snel maakt.
Booking Engine op je website

Om het boekingsproces compleet te maken, is het sterk aan te raden om een Payment Service Provider (PSP) te gebruiken zoals Mollie of Worldline. Op deze manier kunnen je gasten de methode en het tijdstip van betaling kiezen die hen het beste uitkomt. De betaalmodule integreert naadloos met je Booking Engine, wat bijdraagt tot een vlotte ervaring.  

Het bieden van online betaalmogelijkheden via een betaalprovider is ook voor jou van groot belang. Sinds de nieuwe PSD2-regelgeving van kracht is, zijn creditcardgaranties niet meer voldoende om elke betaling te garanderen. Heb je onze vorige blogpost gelezen waarin we alle voordelen van PSP's voor jou en je gasten op een rijtje hebben gezet?  

Verbeter je gastervaring en verhoog je omzet

De reiservaring van je gasten begint al vanaf het moment dat ze op jouw website belanden. Een soepel boekings- en betalingsproces zorgt daarom niet alleen voor meer conversies, maar ook voor een betere algehele gastervaring. Consumenten zijn bovendien geneigd meer uit te geven als de betaling snel en eenvoudig verloopt. Met andere woorden, het optimaliseren van dit onderdeel van je service is de kleine investering meer dan waard!  

Wil je meteen aan de slag?

Wil je Bookingplanner All-in-one gebruiken in combinatie met een PSP? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. We helpen je graag op weg!