Waarom is Billit zo'n waardevolle tool om in huis te hebben?

De financiële kant van het runnen van een zaak kan een behoorlijk tijdrovende en foutgevoelige aangelegenheid zijn. Billit biedt ondernemers en boekhouders een online facturatieplatform dat facturatiegerelateerde taken versnelt. Hierdoor kan je meer focussen op je bedrijf en minder op administratie!  

Met het Billit platform kunnen ondernemers snel en eenvoudig offertes, kwitanties, creditnota's en facturen aanmaken en versturen per post, via e-mail of via Peppol. Je kan ook bonnetjes en facturen digitaliseren via e-mail of smartphone. Door de mogelijkheid om je bank te connecteren kan je allerlei tijdrovende processen automatiseren en heb je altijd toegang tot je financiën.

Bookingplanner kan voortaan gekoppeld worden met Billit

Bookingplanner heeft zojuist een integratie met Billit opgezet, waardoor gegevens automatisch gesynchroniseerd kunnen worden tussen beide platformen. We hebben een koppeling gecreëerd met de Fast Input-versie, wat betekent dat Bookingplanner de factuur of creditnota samen met de details van de reservering naar een e-mailadres van Billit stuurt als een UBL-bestand. In Billit krijg je vervolgens de mogelijkheid om het document te verifiëren en te verwerken als een Billit-factuur of -creditnota.

Billit kan gekoppeld worden aan meer dan 30 boekhoudsoftwarepakketten die vaak gebruikt worden door accountants en boekhouders (zie verder). Op deze manier kan alle nodige documentatie makkelijk doorgestuurd worden naar je boekhouder in het juiste formaat, wat beide partijen heel wat papierwerk, tijd en kosten bespaart!

Je kan kiezen uit deze accounting software:

Meer details over de integratie met Billit vind je in ons helpcenter.

Contacteer ons voor meer informatie

Heb je nog vragen over deze integratie of wil je graag aan de slag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier!