Ratebox: stimuleer je directe boekingen

De prijsvergelijkingstool vergelijkt de prijzen van je eigen website met die van andere boekingssites. Dat is de reden dat de prijs van je Booking Engine, die verbonden is met je eigen website, de goedkoopste moet zijn. Want hoe minder commissie je als accommodatie-eigenaar hoeft te betalen, hoe meer winst je hebt.

Laat je gasten zien dat ze hun vakantie voor de beste prijs op je website kunnen boeken en overtuig ze door extra voordelen van een directe boeking te noemen.

Meer directe boekingen, minder commissie!

Onze Ratebox

Welke functionaliteiten heeft de Ratebox

 • Vergelijking met andere kanalen
  De Ratebox vergelijkt de prijzen van je eigen website met de prijzen van andere kanalen (OTAs). Aangezien de prijs van je Booking Engine de goedkoopste zal zijn, zullen websitebezoekers eerder geneigd zijn om direct te boeken. Wist je dat het beheren van je prijzen eenvoudig kan via een Channel Manager?
 • Specifieke datumselectie
  Bezoekers van je website kunnen nu meteen hun mogelijke aankomst- en vertrekdata selecteren om zo prijzen te vergelijken.
 • Voeg 3 extra voordelen toe
  De Ratebox laat toe 3 extra voordelen toe te voegen. Kunnen je gasten genieten van een gratis ontbijt wanneer ze 3 nachten boeken? Zet het meteen in de kijker en verhoog zo de kans op een directe reservering.
 • Slimmer en beter op mobiele toestellen
  Mensen reserveren steeds vaker via mobiele apparaten. De Ratebox functioneert ook optimaal op elk type toestel: desktop, tablet of smartphone.
 • Personaliseerbaar
  Personaliseer de Ratebox zodat deze volledig past bij de look & feel van je website. Verander het kleurenpalet en pas de teksten aan.

Probeer het gratis!

De prijsvergelijkingstool Ratebox is onderdeel van onze Booking Engine & inbegrepen in ons Bookingplanner all-in-one pakket.  

Probeer Bookingplanner all-in-one nu gratis uit door onderstaand formulier in te vullen.