Waarom elke accommodatie een Payment Service Provider nodig heeft

Online betalen voor goederen en diensten wordt steeds populairder, met name via mobiele apparaten. Ondertussen worden er nieuwe wetgevingen zoals PSD-2 ingevoerd om dit proces veiliger te maken. Het is voor accommodatie-eigenaren erg belangrijk om mee te evolueren met nieuwe trends en om te blijven voldoen aan de veranderende regelgeving.

Door te integreren met een PSP genieten je gasten een vlotte betalingservaring en ben jij zeker van betaling in geval van no-shows, laattijdige annuleringen, ... Misschien heb je ons vorige artikel over dit onderwerp gelezen, waarin we alle voordelen op een rijtje zetten.

Koppel je Bookingplanner aan Mollie of Stripe

Als je Bookingplanner All-In-One gebruikt of wil gaan gebruiken, raden we je aan om te integreren met Mollie of Stripe. Beide PSP's maken veilige online transacties mogelijk in elke fase van het klanttraject.

Dankzij deze integratie valt een grote administratieve last van je schouders. Geautomatiseerde online betalingen besparen jou (en je personeel) een hoop tijd en dus ook geld. Bovendien heb je altijd betaalgarantie, ongeacht of je gast vooraf betaalt of op een later tijdstip. Met andere woorden: de kleine vergoeding per transactie die wordt aangerekend heb je in een mum van tijd terugverdiend!  

Mollie

Mollie is een alom gebruikte Europese betaalprovider die meer dan 25 verschillende munteenheden ondersteunt. Klanten die gebruik maken van jouw Booking Engine kunnen kiezen uit een mooi aanbod van de belangrijkste betaalmethoden:

  • Creditcard
  • Bancontact
  • PayPal
  • iDEAL
  • Sofort

Vanuit je Bookingplanner PMS kan je ook betaalverzoeken versturen via e-mail en je klanten de mogelijkheid bieden om te betalen met de creditcard, Bancontact of PayPal. Bezoek ons helpcenter voor meer informatie over de koppeling tussen Mollie en Bookingplanner All-In-One.

Betaalopties in Booking Engine

Stripe

Stripe, tevens een gerenommeerde PSP, is eerder een mondiale speler en ondersteunt meer dan 135 valuta. Met Stripe kan je ook betaallinks sturen, maar in dit geval worden alleen creditcards aanvaard. In de Booking Engine kunnen je gasten kiezen tussen deze betaalopties:

  • Creditcard
  • Bancontact
  • iDEAL

Ontdek meer over de integratie met Stripe in ons helpcenter.

Vraag je pay connect hier aan

Wil je graag dat we jouw koppeling met één van deze PSP's opzetten of heb je bijkomende vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We laten spoedig van ons horen!